Inceputul colaborarii cu Security Portal.ro

In speranta unui schimb de informatii cat mai util si mai incitant, am inceput colaborarea cu Security Portal.ro., un site dedicat profesionistilor si pasionatilor de securitate.

Security Portal.ro isi propune sa furnizeze continut de specialitate, calificat, bazat pe o intelegere superioara a pietei si a nevoilor acesteia, sa contribuie la dezvoltarea sanatoasa a companiilor din domeniu si la cresterea nivelului de profesionalism si sa puna la dispozitie o platforma online pentru crearea unei comunitati virtuale de securitate in care profesionistii si pasionatii din domeniu sa comunice liber si sa-si exprime ideile si opiniile.

Security Portal.ro : Zilnic ne confruntam cu probleme pentru rezolvarea carora este necesar sa gasesti resursele potrivite, sa te consulti cu specialisti, sa beneficiezi de experientele anterioare acumulate in astfel de situatii, sa gasesti solutiile optime. Pentru toate acestea exista Security Portal – un portal creat si dedicat exclusiv domeniului securitatii si care abordeaza prin intermediul partenerilor si colaboratorilor nostrii intreaga problematica specifica. Security Portal se vrea un proiect unic care iti ofera posibilitatea sa te exprimi, sa comunici cu specialistii din comunitatea virtuala de securitate, sa ai acces liber la resurse, sa beneficiezi de produse si servicii utile (informatii si resurse, cultura de securitate, anunturi, consultanta, promovare etc.) Portalul nostru este un instrument de lucru pentru activitatile zilnice ale managerilor si specialistilor din domeniu. Aici gasiti toate informatiile si resursele necesare desfasurarii activitatii dumneavoastra. Pentru a asigura un nivel inalt de expertiza, va punem la dispozitie o echipa de specialisti cu renume si competente pe cele 6 subdomenii ale securitatii: organizarea si administrarea securitatii, securitatea personalului, securitatea fizica, protectia documentelor, securitatea informatica si securitatea comerciala.

Reclame

, ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: