Starea de bine in psihologia muncii

Conferinta Nationala „Psihologie aplicata in domeniul sanatatii – spatiu de complementaritate in diagnoza si psihoterapie” din data de 26-27 noiembrie 2011 a fost avizata si acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania, desfasurandu-se la sediul acestuia.

Printre coordonatorii workshop-ului „Starea de bine in psihologia muncii” au fost: Psih. Princ. Daniela Hiera, Psih. Princ. Steluta Trascaian – cu interventii foarte interesante in cadrul discutiilor, si Lect. Univ. Dr. Adrian Tanacli, specialitatea acestora fiind psihologia muncii si organizationala. Puteti descarca cele doua materiale pe baza carora s-au sustinut prezentarile: Starea de bine – 1 si Starea de bine.

Foarte pe scurt, in cadrul workshop-ului s-au abordat teme ca: personalitatea angajatilor; rolul emotiilor la locul de munca; modele explicative ale stresului ocupational; subsolicitarea si suprasolicitarea profesionala – ca stari psihopatologice; protocoale de interventie. Ideile generale de la care s-au pornit discutiile au fost: psihologia sanatatii ocupationale consta in aplicarea psihologiei in vederea imbunatatirii calitatii vietii in munca si protejarea si promovarea sanatatii angajatilor, sanatatea este o stare de bine completa la nivel fizic, mental si social, iar oboseala emotionala genereaza de cele mai multe ori erori umane si accidente. Continutul discutiilor, desi nu a fost unul foarte inovator, a fost foarte util si incitant.

Reclame

, , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: